Sängskåp dubbelsäng

 

Det finns många anledningar till att man skaffar ett sängskåp. En av anledningarna kan vara att du vill att mamma och pappa ska kunna komma på besök och slippa bo på hotell. Det kan också vara så att ni just nu inte har möjlighet att flytta till större fast era barn nu behöver varsitt sovrum. Vid dessa tillfällen räcker det kanske inte med att köpa ett sängskåp för en person utan det måste rymma två personer.

På marknaden finns en hel del sängskåp med plats för två personer, dock kan man ibland behöva leta lite då detta inte är en möbel som finns på alla möbelvaruhus. Ett sängskåp för två personer kan dessutom se ut som en garderob, som en byrå och även vara integrerat med hyllor och andra skåp och garderober. Det finns varianter för alla prisklasser.

Om du har ett sängskåp som är stående får du mer golvyta kvar och om du väljer ett liggande har du fått extra yta att ställa saker på. Det kan ju exempelvis bli en smart avlastningsyta där du kan lägga ifrån dig saker tillfälligt eller varför inte en plats för böcker. Ett liggande sängskåp har också ofta en bra höjd att ställa en blomstervas på. Om sängskåpet är stående använder du väggytan istället för golvytan vilket är bra ifall du behöver lämna plats för andra saker eller helt enkelt inte har så mycket golvyta att arbeta med. Idag finns sängskåpen i alla möjliga färger och material, det är bara att välja och vraka.

Egentligen behöver du ju oftast bara sängen när du ska sova, under resterande del av dagen så tar den ju mest plats. Ett sängskåp är både ett enkelt och smidigt sätt att lösa brist på plats och de kan ordna men inte bara en ny sovplats utan plats för två personer.

azalea